måndag 2 augusti 2021

Skräckregissören, forts./ Novell skriven av: Marika Frykholm

Malin Karlsson fick en briljant idè! Det måste ju vara musik till ett spex kom hon på. Så hon skrev följande mail till Petter Karlsson, årets storspex spexrex:

" Jag kom på att det måste ju vara musik med i spexet! Så jag har tänkt att vi skulle ta med " I don`t know how to love Him",  Maria Magdalenas sång från den välkända musikalen: " Jesus Christ Superstar"!  Jag blev så inspirerad av en barn- och ungdomsroman som jag läste som heter: " Lägret", av den författarinnan: Lena Ollmark! Den handlar om en flicka som ska åka på ett konfirmandläger som har en riktigt ruskig spökhistoria med sig. Och så ska konfirmanderna sätta upp musikalen: " Jesus Christ Superstar", på avslutningen av konfirmandlägret på den här konfirmandgården. Huvudpersonen är mycket förtjust i att önska att hon kunde spela gitarr. Hon åker på lägre för att hon lockas med av att det framgår av lägrets programinnehåll att de kommer att vara mycket musik  på lägret".

Malin Karlsson tryckte på skicka-knappen på datorn. Nu var det bara att vänta tills Petter Karlsson svarade på hennes mail.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar